Filmisk trainsurfing for fuld smadder

FilmStationen er en skæv biograf, der byder på alternative filmoplevelser.
Du kan opleve syretrips, mujahedeen-lejre, koncerter, stumfilmsfester og udenlandske undergrundsfilm. Stig på toget med masser af saltstænger og farveblyanter hver anden torsdag . Afgang fra Lygten Station. - overfor Nørrebro Station. - 5A, cykelsti og S-tog lige til døren.

Kærlighedssultne og liderlige forårsfilm - kl.20

Mens nogen nyder forårets solstråler som nyforelskede på et tæppe i parken, forbliver de mindre heldige ensomme. Andre kæmper for bare at holde parholdet på skinnerne. Foråret er kommet og hormonerne i lufterne tvinger os til at tage stilling til det evigegyldige spørgsmål: hvem skal jeg blive gammel med? Filmstationen fejrer forelskelsens højtid ved at vise de bedste afgangsfilm om desperation, kæresteproblemer og liderlighed fra Filmskolens TV og Dokumentarlinje.


Vi skal blandt andre se biografaktuelle Michael Noers prisbelønnede afgangsfilm fra 2003, En Rem af Huden. Filmen portrætterer Ole Ege, en af pionererne inden for dansk porno i 1950-1970′erne, og siden museumsdirektør for Museum Erotica. Omgivet af genitalier dulmer Ole sit savn over den sande men fortabte kærlighed i joints og guldøl.


I filmen, Julie - Dag og Nat (2007), instrueret af sangerinde, forfatter og instruktør Maya Albana, møder vi den mangeårige singlepige, der endelig har fået en kæreste, så både hun selv og omverdenen skal vænne sig til tanken.


Til sidst kigger vi ind i soveværelset hos et moderne kærestepar i filmen Kærestepar (2007) af Martin Køhler Jørgensen, hvor manden skal vænne sig til at dele seng med en pige, der nægter at opgive sin promiskøse frihed til at dyrke SM med andre piger.