Filmisk trainsurfing for fuld smadder

FilmStationen er en skæv biograf, der byder på alternative filmoplevelser.
Du kan opleve syretrips, mujahedeen-lejre, koncerter, stumfilmsfester og udenlandske undergrundsfilm. Stig på toget med masser af saltstænger og farveblyanter hver anden torsdag . Afgang fra Lygten Station. - overfor Nørrebro Station. - 5A, cykelsti og S-tog lige til døren.

Skærtorsdag i skærsilden

Torsdag dissekerer vi livets syndige fristelser, og tager en tur til Guds eget land for at se på helvede, som det tager sig ud for en grupper kristne i Texas.

I dokumentaren Hell House følger vi unge med hang til Gud, når de opfører og iscenesætter overtrædelser af de hellige bud. Hor, mord og homoseksualitet bliver fulgt til dørs, når Skt Peter bruger bibelske moraler til at skille de salige fra de syndige i det spektakulære horrorteater, der hvert år tiltrækker over 10.000 unge mennesker.

Ud over aftenens feature, der er instrueret af George Ratliff og produceret af Greenhouse Pictures fejrer vi påsken med en alternativ introduktion til kristendommen og dens symboler, som de forklares i den populære indie-buster Zeitgeist. Vi byder på en godbid fra Negativeland og giver plads til budskaber fra evangelister såvel som den danske anti-darwinbevægelse.

Kom og gæk og mal et æg