Filmisk trainsurfing for fuld smadder

FilmStationen er en skæv biograf, der byder på alternative filmoplevelser.
Du kan opleve syretrips, mujahedeen-lejre, koncerter, stumfilmsfester og udenlandske undergrundsfilm. Stig på toget med masser af saltstænger og farveblyanter hver anden torsdag . Afgang fra Lygten Station. - overfor Nørrebro Station. - 5A, cykelsti og S-tog lige til døren.

Sol, surf og El Ray!

El Ray (live-surf-rock) + Endless Summer (kult-doku)...


Virkeligheden byder på vinterferie og metrologerne lover sne. Men Filmstationen har andre planer. Vi inviterer nemlig alle københavnske frossenpinde på en GRATIS afbudsrejse til den varme sol, den evige sommer og til verdens mest skumsprøjtende bølger. Afgang fra FilmStationen torsdag den 12. februar klokken 20.00.

Først vil Nordeuropas fremmeste surf-rock band El Ray slå takten an i en eksplosiv energiudladning, der med garanti vil give dig varmen tilbage i knoglerne. Derefter overlades scenen til den legendariske surfbrætsdoku fra 1966: The Endless Summer.
Her rejser Bruce Brown jorden rundt med sommeren som rejsefælle i jagten på den perfekte bølge. Det bliver til et år på brættet i Sydafrika, New Zealand, Australien, Tahiti og selvfølgelig …..Hawaii. Så nu behøver du ikke længere bede guderne om godt vejr.

Smid biblen og højfjeldssolen ud på genbrugspladsen og få plejet dit lysunderskud med vores ekslusive saltvandsindsprøjtning bestående af live power surf og drivåd kultdokumentar .

Eller som El Ray siger det:
“Better Surf Than Sorry - it’s time to join the party!”