Filmisk trainsurfing for fuld smadder

FilmStationen er en skæv biograf, der byder på alternative filmoplevelser.
Du kan opleve syretrips, mujahedeen-lejre, koncerter, stumfilmsfester og udenlandske undergrundsfilm. Stig på toget med masser af saltstænger og farveblyanter hver anden torsdag . Afgang fra Lygten Station. - overfor Nørrebro Station. - 5A, cykelsti og S-tog lige til døren.

Raspberry Reich - torsdag kl.20


Join the homosexual revolution

FilmStationen hejser flaget og viser den kontroversielle Raspberry Reich torsdag den 4. december kl.20! Hårdtslående politiske budskaber og hård sex går hånd i hånd i denne kulørte og genrenedbrydende film, der er instrueret af den canadiske queer Bruce LaBruce.


"No revolution without sexual revolution. No sexual revolution without homosexual revolution."


Raspberry Reich er en terrorgruppe, som fortsætter den urbane guerillakamp, som Rote Armee Fraktion måtte stoppe. "Revolution is my boyfriend!" er terror-lederen Gudruns slogan. Hun vil frigøre verden fra folkets opium: Den konforme og derfor systembevarende heteroseksualitet. Det skal ske ved at udkæmpe en væbnet homoseksuel intifada.

De unge terrorister er alle opkaldt efter revolutionære matyrer som Ché, Ensslin og Meinhof. Gruppen anser seksual-akten som en politisk fange, der holdes indespærret i soveværelset. Den skal selvfølgelig slippes fri, før revolutionen rykker nærmere. Men først skal der inkasseres en dusør for den kidnappede millionær-søn Patrick....

Queer or square - be there...Vær forberedt på en chokerende og underholdende film, der ikke egner sig til bonerte sjæle.

Husk heterosex og onani er kontrarevolutionært, så kom ud af soveværelset og ned på FilmStationen!